Telefonnummer

073-999 37 94

E-post

info@morebeautiful.se

Händerna är våra mest utsatta kroppsdelar – vi står med händerna i diskbaljan, rensar ogräs, plockar upp leksaker efter barnen. För många är det därför svårt att använda traditionellt nagellack, eftersom det slits och flagnar allt för snabbt.

Men nya generationens lacker, som gellack, håller betydligt längre än vanliga nagellack. Tack vare sin kombination av gelé och lack är det extra tåligt och dessutom ger det naglarna glans och lyster. Inte konstigt att det har blivit så älskat!

Personligen så rekommenderar jag Jessica GELeration eftersom det märket är extra milt mot dina naglar. Det är också det märket som jag använder i salongen.

Hur länge håller lackningen?

Lackningen kan ge en hållbarhet i upp till 1-3 veckor, men beror naturligtvis på hur du använder dina händer.

Eftersom naglarna växer hela tiden, så kan naglarna växa ut något innan lacket ”behöver” tas bort.

Hur tar jag bort gellack?

Eftersom gellack sitter bättre än vanligt nagellack så är det också aningens svårare att ta bort.

Den bästa metoden är att ta bomullstussar med nagellacks-remover och fästa dessa över fingertopparna med aluminiumfolie. Låt sitta tills lacket lätt går att stryka av nageln.

The Right Way to Remove Gel Nail Polish At Home

Att tänka på

Som med all lackning är det viktigt att låta naglarna få vila mellan varven. Ungefär två veckor mellan varje behandling är lagom för att naglarna ska få andas.

Glöm inte att återfukta naglarna och nagelband med jämna mellanrum. Använd gärna både handkräm, nagelbandslotion och nagelolja.

Om du har frågor, tveka inte att kontakta Kerry

Boka manikyr och pedikyr