Telefonnummer

073-999 37 94

E-post

info@morebeautiful.se

Nu är det inte långt kvar till Mors dag, men än har du tid att hitta den perfekta presenten till din mamma, din farmor, din väninna eller någon annan kvinna som du vill hylla.

Jag har samlat några av mina bästa tips som jag tror och hoppas ska kunna inspirera dig i jakten på den perfekta presenten. Jag vet i alla fall att jag skulle bli glad om mina pojkar (eller deras pappa) placerade något av detta på min frukostbricka.

En gemensam upplevelse

Nästan alla mammor som jag pratar, med önskar att de kunde få mer tid med sina barn. Så varför inte se till att rensa i kalendern och ta med henne ut på en trevlig brunch eller en middag? Eller varför inte ta en promenad, gå på en utställning eller hoppa fallskärm? Njut av varandras sällskap!

Färska snittblommor

Våren är äntligen här, och med en väldoftande bukett snittblommor kan du se till att din mamma får in den i huset. Gå gärna till en skicklig florist som kan sätta samman något lite mer originellt och personligt. Om du bor på Ekerö rekommenderar jag Isabellas blommor, som alltid gör unika och trevliga buketter av hög kvalitet.

Presentkort på skönhetsbehandlingar

Att lägga en mask själv är, inte ens för mig, samma sak som att bli ompysslad av någon annan. Om din mamma, precis som min, tillhör den generation som har svårt att unna sig, kan du hjälpa henne på traven. Boka en njutningsfull behandling eller köp ett presentkort så kan hon välja det hon föredrar.

En tidningsprenumeration

Det finns massor med lyxiga och intressanta magasin där ute. Vad intresserar din mamma? Oavsett om det är samhällsfrågor, mode eller hälsa, så finns det säkert något som kan passa henne. Botanisera bland tidningarna och ge henne en gåva som varar hela året. (Eller om hon inte gillar att läsa, varför inte bjuda henne på en streamingtjänst, om hon ännu inte upptäckt glädjen i det?)

En ny pyjamas

Många kvinnor unnar sig inte något trevligt att sova i, så passa på att ge henne en gåva som får henne att känna sig både vacker och lyxig i vardagen. Om du kombinera den med en ansiktsmask (till exempel fantastiska Ice Mask från Instant Beauty), lite nymalet kaffe och en trevlig bok, så har hon allt hon behöver för en mysig och avslappnande kväll.  Och om du inte hitta något som passar – varför inte bjuda henne på personal shopping så hon kan fylla på sin vårgarderob? 

Jag hoppas att du hittade något som inspirerade dig och jag önskar dig och din mamma en riktigt fin Mors dag!

Varma hälsningar,
Kerry