Telefonnummer

073-999 37 94

E-post

info@morebeautiful.se

När det är rätt så är det rätt. Det var så jag kände inför skönhetsbranschen och min kärlekshistoria med den har varat i över tjugo år – och blir bara starkare och starkare.

Mitt namn är Kerry och det är jag som äger och driver More Beautiful by Kerry Rigby. Jag är så glad att du har hittat hit och att du visar intresse för vad jag har att erbjuda.

Låt mig berätta lite om min bakgrund och om min relation till skönhetsbehandlingar så att du kan skapa dig en bild av mig och vad jag kan göra för dig.

Utbildad till hudterapeut på prestigefyllda Lytham St Ann’s

Min resa inom skönhetsbranschen började i England där jag gick en tvåårig utbildning på den prestigefyllda högskolan Lytham St Ann’s. Efter utbildningen var jag den stolta innehavaren av en NVQ (National Vocational Qualification), skönhetsbranschens högsta examen.

Lytham St Ann’s gav mig en förstklassig utbildning till hudterapeut och en stabil grund att stå på. Jag utvecklade min praktiska färdigheter och blev väl insatt i alla sorters behandlingar som förekommer i branschen. Från avslappnande och stressreducerande massage- och aromaterapi, till avancerade skönhetsbehandlingar.

Jag lärde mig utföra manikyr och pedikyr, hud- och kroppsanalyser, ögonfransförlängningar och färgning av ögon- och ögonbryn. Jag lärde mig också tekniker för vaxning och applicering av smink.

Utbildningen blev också en bekräftelse på att jag hade valt rätt – att det var detta som jag verkligen ville göra!

Min karriär tar fart

Mitt första erbjudande kom från ett hälsohem i engelska Garstang. På skakiga ben accepterade jag tjänsten. Nu var det upp till bevis.

Jag lyckades väl med mina uppgifter, så väl att jag efter en tid blev uppsökt av chefen för områdets mest prestigefyllda skönhetsspa. Hon erbjöd mig en anställning som jag glatt tackade ja till. Jag trivdes utmärkt och under de tre åren jag var där så avancerade jag till biträdande Spa manager.

Jag kände mig sedan redo för nya utmaningar och startade och drev ett hotellspa. Efter ungefär ett år kom ett fantastiskt erbjudande om att bli spa manager i underbara Gibraltar. Jag tackade ja, och fick då möjlighet att som högsta ansvarige bygga upp en hälsoklubb med spa. Till min hjälp hade jag ett dussintals duktiga skönhetsterapeuter, som också fick utbilda och träna.

Medan jag arbetade fick jag omfattande praktiskt kunskap och tog olika certifieringar bland annat i elektrolys, microneedling, laser- och syrabehandlingar. Jag tog också en NVQ i Customer Service Management, allt för att ge mina kunder bästa möjliga upplevelse.

Kärleken ledde mig till Sverige

Jag träffade en man, blev förälskad och vår kärlek ledde till att jag flyttade till Sverige. Efter en kort tid fann jag min första svenska arbetsplats, Skepparholmen Spa, där jag stannade i två år.

Därefter var jag lyckosam nog att få arbete på en prestigefylld skönhetssalong på Lidingö. Jag insåg då, att även om jag hade trivts med att arbeta på hotellspa (där många av besökarna är turister), så trivdes jag ännu bättre med att få utföra behandlingar på mer regelbundna kunder.

Att har utrymme bygga en relation till besökarna och få se resultatet av mina behandlingar var helt enkelt underbart.

Efter tio underbara år på Lidingö var det dock dags för min att pröva mina vingar.

More Beautiful by Kerry Rigby

Med stöd av mannen (som nu var min make) och våra barn bestämde jag mig för att våga steget och starta min egen salong: More Beautiful by Kerry Rigby. Det var med fjärilar i magen som jag drog igång processen.

Flera år senare sitter jag här och jag har inte ångrat mig en sekund. Det är hårt och slitigt att vara egen företagare, men det är också fantastiskt. Varje kund jag har gör det mödan värt. Jag trivs med att ständigt kunna erbjuda nya behandlingar och hjälpa mina kunder att uppnå sina mål – oavsett om det handlar om bibehålla sin skönhet eller finna avslappning och ro. Efter över tjugo år gläder det mig fortfarande att vara en del av skönhetsbranschen.

Jag lämnar dig med mitt motto i livet som också har fått ge namn åt min salong:

Beauty is skin deep! Who we are on the inside is also reflected on the outside and that’s what makes us “MORE BEAUTIFUL”.

With love,
Kerry Rigby